Tuesday, July 2, 2013

Comanda acum si ai 35% reducere la editura LEDA


Atingerea morții adună într-un singur volum toate povestirile cu Sookie Stackhouse. O ocazie minunată de a întâlni multe dintre personajele preferate ale seriei Vampirii Sudului. 

"M-am amuzat scriind aceste povestiri. Unele sunt foarte vesele și altele mai serioase, dar toate pun în lumină o bucațică din viața lui Sookie și perioade care nu au fost amintite în cărți. Sper că o să vă facă la fel de multă plăcere să le citiți pe cât mi-a făcut mie să le scriu. Să înceapă distracția!" - CHARLAINE HARRISO poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului. 

TAYLOR HENNING are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată.Romantismul, senzualitatea explozivă, pericolul şi întâmplările dincolo de puterea de înţelegere a muritorilor o însoţesc pe Isis pe drumul ei spre o iubire nepermisă, de natură să schimbe legile pământeşti. În mod sigur, această extraordinară călătorie îi va captiva şi încânta pe iubitorii poveştilor de dragoste. Iar povestea se află de-abia la început…2 comments:

krisszu95shinnygirl said...

Serios? Atingerea morții e tare superbă, micuță și amuzantă ...îmi plac toate gafele și încâlcelile produse de micuța zână telepat .( desi nu am citit seria, cartea asta am savurat-o din plin)
2. Hollywoodul e ca un liceu de fite este proaspăt și amuzant cu siguranță se vor lăsa lacrimi de răs, stilul autoarei este relativ simplu ...
( vai ce mândră mă simt că pot vorbi și eu despre ceva ce am reușit să lecturez și eu )
Creatura, e o carte pe care vreau să o citesc, are o publicitate pozitivă deci bănuiesc că merită..acum vom vedea pe parcurs

Anca said...

Eu am deja cărțile astea așa că nu mă bag! :)
Doar Creatura îmi face cu ochiul, dar la câte am de citit mai poate să aștepte.

Si soarele e o stea