Tuesday, June 11, 2013

(Re)descopera lumea SF & Fantasy la Editura Nemira


Lumi imaginate, tehnologii avansate, fiinte supranaturale, anticiparea viitorului, magie. Acestea sunt doar o parte dintre temele si subtemele atent descifrate si analizate pana la ultimul detaliu de autorii deSF & Fantasy.


Frank Herbert,  George R.R. MartinPhilip K. DickOrson Scott Card si multi alti autori sunt maestrii care se regasesc in colectia Nautilus SF. Acestia au testat limitele imaginatiei si le-au infrant. Ramane sa le (re)descoperiti si voi !

De aceea, saptamana aceasta, Nemira a pregatit o reducere de 40% la colectia Nautilus SF pentru toti cei care vor sa evadeze din barierele propriei realitati.



Cum arata viitorul pentru tine? Poate ca este o intrebare pentru care nu ai inca un raspuns. Daca ai nevoie de ajutor, poti patrunde in lumea autorilor care au imaginat viitorul, explorand frontierele prezentului. Sunt cei care pun in practica viitorul chiar in acest moment, sunt cei care creeaza lumi fantastice si misterioase, sunt cei care indraznesc … mai mult.
Colectia Anticipatia te ajuta in tot acest traseu de cunoastere a lumii de astazi si a lumii de maine!



Am asistat cu totii la incheierea sezonului 3 din serialul Urzeala Tronurilor, dar nu este nevoie sa astepti pana anul viitor pentru continuarea aventurilor.












2 comments:

Anonymous said...

vreau și eu cărți de la martin, dar nea ăsta e al naibii de scump

andra lavander said...

cand portofelul este gol, reducerile pica greu la stomac

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori