Sunday, June 16, 2013

Castigator Concurs Lucas de Kevin Brooks



 Primul numar extras a fost 50, dar pentru ca domnul Lucian Andrei nu indeplineste cerintele concursului, respectiv nu urmareste Bibliophile Mystery prin GFC, castigator este al doilea numar extras, 24.

Numarul 24 este:

 Effy Muffinstein

Felicitari! Ai la dispozitie 3 zile sa trimiti datele tale la una din adresele de contact.


15 comments:

Anonymous said...

Felicitări pentru carte să te bucuri de ea

Ralu said...

Felicitări și lectură plăcută!

Catalina Mihaela said...

Am si uitat ca ma inscrisesem si am vazut postarea pe twitter.Va multumesc mult!

andra lavander said...

felicitari spor la citit!

Lucian Andrei said...

Cred totusi ca s-a strecurat o greseala..., eu urmaresc blogul de cel putin 1 an...

Christyna_BM said...

Te-am cautat in toata lista de utilizatori GFC si am intrat si pe profilul tau. Nu te gasesc, si nici Blogul nu apare pe lista ta de bloguri urmarite :(

Christyna_BM said...

Nu vrem decat sa fim corecte, cu siguranta nu este intentia noastra sa nedreptatim pe cineva. Nu toate concursurile BM sunt sponsorizate, acesta de exemplu nu a fost. Clar nu avem niciun interes de a oferi cartea unei persoane anume, altfel am fi putut pur si simplu sa i-o dam.

Lucian Andrei said...

Cum sa va arat ca va urmaresc prin GFC ?
Urmaresc 16 site-uri si daca este nevoie, voi incerca sa fac un print screen. In plus din 7 mai 2012 primesc si mail-uri de la acest blog.
Deasemenea va urmaresc si pe NetworkedBlogs cu nick-ul de facebook.
Nu stiu de ce nu ma vedeti, deoarece am postat la acest concurs (si la multe altele in trecut), in plus eu ma pot conecta la site si nu imi apare ca trebuie sa ma inregistrez.
Imi pare rau pentru aceasta neintelegere, dar incerc sa cooperez.

Christyna_BM said...

Singura explicatie ar fi faptul ca il urmaresti privat, nu public. Situatie in care eu nu am cum sa te vad.

Lucian Andrei said...

Dupa ce am citit ca poate va urmaresc privat, m-am dus pe setarile de profil si am mai bifat casuta "Include this site on your profile" care apartine de "Following options". Totusi eu va urmaream public si nu anonim. Nu m-am gandit sa bifez acea casuta si nu am mai facut-o niciodata din moment ce eu ma conectam la orice blog pe care il urmaream prin GFC.
M-am cautat intre timp printre abonatii blogului si eu m-am regasit.
Sunt curios daca acum ma vedeti, dupa aceasta modificare.

Christyna_BM said...

Da, acum te vad si eu

Lucian Andrei said...

Se mai schimba in vreun fel castigatorul concursului ?

Christyna_BM said...

Andrei, setarile blogului sunt aceleasi pentru toti si singura modalitate de a verifica daca esti inscris GFC este prin verificarea listei. Acest lucru il facem chiar daca verificam si lista afisata de blogger atunci cand dam clic pe numele comentatorului. In cazul tau, nici pe aceasta lista si nici pe lista GFC nu aparea numele Lucian Andrei. Verificarea cerintei de a ne urmari o facem in momentul anuntarii castigatorului si acesta este momentul in care trebuie sa gasim castigatorul pe una din liste. Imi pare rau, de data asta, noi nu te-am gasit. Nu ar fi corect pentru ceilalti participanti sa schimbam acum regulile. Nu te supara, vor mai fi alte concursuri.

Lucian Andrei said...

Buna seara Bibliophile Mystery. As dori la incheierea acestui concurs, sa-mi permiteti sa mai fac unele precizari.
Am inteles rationamentul pe care mi l-ati expus vis-a-vis de verificarea listei pentru a verifica daca cineva este inscris GFC pe blog. Nu am blog deci nu stiu mecanismul prin care se verifica membrii, dar stiu ca eu eram inscris de foarte multa vreme pe acest blog, iar daca nu as fi fost nu ar fi fost ieri 1807 urmaritori, cred ca ar fi trebuit sa fie cu unul mai putin, iar ulterior dupa ce am bifat acea casuta (desi nu scria niciunde la inregistrarea pe GFC ca trebuie sa imi fac si alte setari, scria clar ca urmaresc in mod public blogul) as fi aparut ca inscris ieri la numarul total.
Nu am castigat la multe concursuri, dar stiu ca am castigat acum cateva luni o carte pe blogul Mythical Books si acolo nu am avut probleme cu identificarea ca urmaritor al blogului, avand aceleasi setari GFC ca si cele pe care le aveam pana ieri seara.
In principiu nu particip la orice concurs, ci numai la cele care ma interseaza premiul oferit.
Am retinut ca regula era sa urmaresc acest blog prin GFC, lucru ce il faceam, iar eu mi-am regasit numele cand am derulat lista cu membrii, insa totusi nu eram vizibil pentru dumneavoastra.
Nu este nicio problema si asa cum ati scris, vor mai fi si alte concursuri, de aceea le doresc pe viitor tuturor participantilor la concursuri multa bafta si sa fie eventual atenti la setarile GFC !
Va multumesc pentru amabilitatea de a posta acest comentariu.

Andreea said...

Lectura placuta!

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori