Tuesday, April 23, 2013

Nemira placerea lecturii.

 Pentru ca asteptarea este grea si un episod pe saptamana nu este suficient pentru pasionati, Nemira te invita sa traiesti atmosfera si intrigile din Westeros cu aceeasi intensitate, profitand de super reduceri de pana la 55% pentru titlurile individuale ale seriei Cantec de Gheata si Foc .

Promotia se desfasoara pana la data de 29 aprilie si se aplica doar cartilor publicate de Nemira in print si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.Nemira sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii si a drepturilor de autor !

Pe 23 aprilie, toti cei ce comanda din libraria virtuala Nemira , indiferent de valoare, primesc cadou numarul 1 al revistei Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice .

Promotia se desfasoara pana la data de 24 aprilie si se aplica doar cartilor publicate de Nemira in print si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.Iti sarbatoresti ziua de nume de Sfantul Gheorghe? Nemira iti spune "La multi ani!" si te invita sa iti revendici cadoul: 50% reducere pentru orice comanda plasata pe siteul nemira.ro .

Tot ce trebuie sa faci e sa introduci textul "sfgheorghe" in campul COD PROMOTIE din cosul tau de cumparaturi de pe Nemira.ro si beneficiezi de reducerea de 50% pentru intreaga comanda facuta. Te asteptam cu povesti de primavara , noutati SF , mister si aventuri .

Promotia se desfasoara pana la data de 24 aprilie si se aplica doar cartilor publicate de Nemira in print si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

5 comments:

Anonymous said...

dupa cum am mai spus mandra criza isi spune cuvantul

Unknown said...

frumoase rteduceri aici pe site imi place nemira de multe ori ma duc chiar la libraria lor

Alexandra Ioana said...

e super buna editura nemira :D

Unknown said...

Frumos , am pierdut promotia , data viitoare

Alexandra Ioana said...

bune reduceri si promotii =))
de-am avea si banii....ar fi perfect :))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori