Friday, April 12, 2013

In Pregatire la Editura Epica

 Mare Tranquilitatis de Katja Millay

Nota noastra: 5/5
Trăiesc într-o lume lipsită de magie sau miracole. Într-un loc în care nu există clarvăzători sau vârcolaci, nici îngeri sau băieți supranaturali care să te salveze. Un loc unde oamenii mor, muzica e distrusă, iar lucrurile, în general, sunt nașpa. Sunt atât de țintuită la pământ de greutatea realității, încât mă întreb câteodată cum mai am puterea să-mi mişc picioarele pentru a merge înainte.

Fosta minune a pianului Nastya Kashnikov vrea două lucruri: să-și termine liceul fără să afle cineva despre trecutul ei și să-l facă pe tipul care i-a luat totul - identitatea, spiritualitatea, voința de a trăi – să plătească.
Povestea Josh Bennett nu este un secret: fiecare persoană pe care a iubit-o a dispărut din viața lui până când, la vârsta de șaptesprezece ani, a rămas singur. Acum, tot ce vrea este să fie lăsat în pace, iar oamenii îi permit pentru că atunci când numele tău este sinonim cu moartea, toată lumea tinde să păstreze distanța.
Toată lumea, mai puțin Nastya, fata misterioasă, nouă în școală, care începe să se arate peste tot și nu renunță până când nu îi ocupă fiecare aspect al vieții. Dar cu cât o cunoaște mai bine, cu atât mai enigmatică devine pentru el. În timp ce relația lor se intensifică și întrebările fără răspuns încep să se adune, Josh începe să se întrebe dacă-i va afla vreodată secretele - sau dacă chiar își dorește să le afle.
Marea Liniștii este o poveste intensă și incredibil de imaginat despre un băiat singuratic, o fată fragilă emoțional și miracolul celei de-a doua șanse.


Destine la limită de Katie McGarry

Nota noastra: 5/5


Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în seara în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fată populară în școala ei, cu un iubit atletic, râvnit de multe dintre colegele ei, în prea-bârfita paria cu cicatrici înspăimântătoare pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi poate aminti tot ce s-a întâmplat în acea noapte oribilă. Tot ce-și dorește este ca totul să se întoarcă la normal. Dar când Noah Hutchins, singuraticul extrem de sexy care nu se implică în nicio relaţie, cu geaca lui neagră de piele, explodează în viaţa ei cu atitudinea sa dură şi surprinzător de înţelegător, lumea lui Echo se schimbă într-un mod în care nu şi-ar fi imaginat. Ei nu ar trebui sa aibă nimic în comun. Şi cu secretele pe care amândoi le ascund, a fi împreună pare a fi aproape imposibil.


11 comments:

Anonymous said...

Daca s-ar infaptui o minune si destinatie la limita va fi a mea mai repede ar fi genial ..o astept de ceva timp .

Anny said...

Nu am citit niciuna din cele doua carti, dar suna foarte bine ambele si am auzit numai lucruri bune despre ele :D

La cat mai multe carti bune, editura Epica!

Unknown said...

poate vi se va parea ciudat dar mie imi place mult coperta

Bonnie Ithil said...

@Bia, si mie imi place coperta si se potriveste perfect :)

Anonymous said...

Care dintre coperte? Cea originală sau cea de la noi din românia ? Căci ambele sunt superbe

Christyna_BM said...

Cea din Romania

andra lavander said...

inca doua carti pe care trebuie sa le citesc, ma intrb doar cand se va intampla acest lucru, sper sa mai am si eu din cand in cand ceva timp sa respir si sa citesc

Unknown said...

eu nu stiu Mare Tranquilitatis parca nu ma atrage deloc , in schimb destinele la limita vreau sa apara cat mai curand

Unknown said...

aaaa ce ma bucur bonnie inseamna ca nu sunt singura. am vazut ca pe site-ul edituri epica multi s-au plans de coperta aleasa

Cristinab said...

le vreau!!!! abia astept Destine la limita! <3

Anonymous said...

I used to be suggested this website via my
cousin. I am not sure whether this submit is written by way
of him as nobody else recognise such certain approximately my difficulty.
You're wonderful! Thank you!

Also visit my web blog; waist to hip ratio

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori