Tuesday, April 30, 2013

Iepurasul vine cu cele mai frumoase carti din partea Grupului Editorial CORINT






În prag de sărbătoare, iepurașul citește! Și, pentru că îi place să aducă bucurii, vine cu reducere cadou la toate cărțile CORINTCORINT JUNIOR și LEDA. Profitați acum de cadoul iepurașului! Citiți cele mai frumoase cărți la cele mai bune prețuri! 


În Evadare din Lagărul 14, un besteller publicat în 22 de tări, printre care Brazilia, Japonia, Rusia și China, jurnalistul american Blaine Harden dezvăluie secretele celui mai represiv sistem totalitar din lume, prin intermediul relatării înfiorătoare a lui Shin, un băiat care nu știa nimic despre lumea de afară. Acesta devenise de mic turnător și fusese obligat să asiste la execuția familiei sale.
O poveste despre suferință și curaj, supraviețuire și speranță, cartea de față este o mărturie șocantă despre evenimentele din spatele gardului electrificat.


Vă recomandăm două cărți de vacanță pe care copiii le vor adora! Cartea JOCURILOR pentru FETE și Cartea JOCURILOR pentru BĂIEȚI sunt adevăratele cărți de vacanță. Fără exerciții, doar jocuri educative și activități care dezvoltă logica și creativitatea. Cei mici vor fi încântați de Roxy, Max și prietenii lor!

Nimeni nu știe de ce atingerea lui Juliette e fatală, dar Restaurația și-a făcut planuri legate de ea. Planuri de a o folosi ca pe o armă. Însă Juliette are propriile ei planuri. După o viață lipsită de libertate, ea descoperă în sfârșit forța de a se răzvrăti pentru prima oară și de a-și găsi un viitor alăuturi de cel pe care crezuse că-l pierduse pentru totdeauna.

Citește prima carte din seria ATINGEREA LUI JULIETTE!
            
                   

5 comments:

Unknown said...

CE luna superba plina de reduceri

Anonymous said...

dinastia romanov ah, cat vreau cartea asta

Alexandra Ioana said...

ooooo :O
ce de a carti minunate <3

Unknown said...

vad ca sunt reduceri din mai multe domenii ceea ce nu poate decat sa ma bucure

Alexandra Ioana said...

spulbera-ma am citit.o :X
si mi-a placut enorm de mult :X

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori