Monday, April 1, 2013

E Luni. Ce mai citim?


Pentru ca sunt foarte curioasa sa vad cum se termina povestea celui mai simpatic sucub, astazi o sa incep ultimul volum din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead.

Dezvaluiri de sucub (Georgina Kincaid #6)
de Richelle Mead


UN HAPPY-END PENTRU CEL MAI SIMPATIC SUCUB

Dezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic ─ este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepţii şi acceptare. Şi, deşi previzibil, sfârşitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări şi dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveştii Georginei.
Păcatul este specialitatea ei... iar afacerile sunt înfloritoare.

Georgina Kincaid, sucub şi demoniţă, este unul dintre cele mai atrăgătoare personaje create de autoarea de bestselleruri Richelle Mead. Dar în încercarea de a obţine dragostea, şi poate chiar mântuirea, oare seducătoarea prin definiţie se îmblânzeşte în sfârşit?

Bineînţeles că nu...

Georgina Kincaid a avut o veşnicie la dispoziţie ca să-i înţeleagă pe reprezentanţii sexului opus, dar uneori aceştia încă o mai surprind.

De exemplu, Seth Mortensen, care şi-a riscat sufletul ca să devină iubitul Georginei.

Totuşi, avându-l pe Lucifer drept şef, Georgina nu poate să renunţe pur şi simplu la tocurile ucigătoare şi să se dedice fericirii domestice.

De fapt, este forţată să-şi mute afacerile... în Las Vegas.

Oraşul Păcatelor reprezintă locul de muncă ideal pentru un sucub, dar apropiaţii Georginei devin suspicioşi. De ce sunt şefii atât de nerăbdători să o ia din Seattle – şi de lângă Seth?

Georgina este unul dintre bunurile de preţ ale iadului, dar dacă există o cale de a scăpa de existenţa de sucub, are de gând să profite de ea, indiferent ce distrugeri lasă în urmă. Speră doar că printre victime n-o să se afle şi bărbatul pentru care riscă totul...

„Moştenitoarea evidentă la tronul Amurgului.” – thedailybeast.com
Voi ce mai cititi, dar de recomandat ce ne recomandati?


8 comments:

Bianca said...

Cât mi-ar plăcea să citesc şi eu seria astaa :D
Chiar azi mi-am luat de la bibliotecă "Hannibal" de Thomas Harris !!<3<3

Crina|| booktwist_ said...

eu citesc "tentatia" de Douglas Kennedy, dar abia astept sa ma apuc de "Eve" de Anna Carey.

Anonymous said...

eu una nu citesc nimic deocamdata ..mai am o groaza de teme si proiecte pt scoala

natașa said...

Lectură plăcută! Trebuie să mă hotărăsc de ce să mă apuc...

Bonnie Ithil said...

@Bia Bu, astept parerea ta despre Hannibal. Am si eu cartile cu Hannibal in biblioteca, mai putin Dragonul Rosu, dar de citit am citit doar Hannibal Inceputuri.

Anonymous said...

ma gandesc ca hannibal e o lectura cu dragoni..

andra lavander said...

Walking disaster, dupa ce am terminat Beautiful disaster am fost nerebdatoare sa citesc poveste sin din Travins POV si azi m+am apucat in sfarst de ea, deja am devorat jumatate de carte

Unknown said...

ceee? exista carti cu hannibal? in romana>?

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori