Sunday, April 21, 2013

Bibliophile Mystery va recomanda!



Stiu ca aceasta rubrica trebuia postata vineri dar am fost amundoua atat de ocupate incat nu am avut timp. Ne cerem scuze si promitem ca saptamana viitoare o sa postam la timp.

Filmul:

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de Nero (Eric Bana) - un neîndurător romulan - este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) şi Spock (Zachary Quinto), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanului. La bordul navei Enterprise, cei doi vor colabora cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i poartă până pe planeta Vulcan. Destinat atât celor nefamiliarizaţi cu universul Star Trek cât şi super-fanilor acestuia, noul film al lui J.J. Abrams introduce şi generosul artificiu al călătoriei în timp. Oare îi va permite acesta tânărului Spock s-o întâlnească pe varianta sa mai în vârstă, interpretată de celebrul Leonard Nimoy?


Melodia:

Lunafly - Fly to Love [eng version]



Cartea:

„O poveste de dragoste pe muchie de cuţit, care te absoarbe şi nu-ţi mai dă drumul. Am fost captivată!”

— Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times

„O carte fascinantă şi emoţionantă!”

Simone Elkeles, autoare de romane bestseller New York Times

ATÂT DE DIFERIȚI UNUL FAȚĂ DE CELĂLALT… ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în seara în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fată populară, cu un iubit sportiv, râvnit de multe dintre colegele ei, în bârfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi poate aminti întregul adevăr despre seara aceea oribilă. Tot ceea ce ştie este că vrea ca totul să revină la normal.

Dar când Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, îmbrăcat cu geaca lui neagră din piele, obişnuit să se folosească de fete, pătrunde exploziv în viaţa ei, cu o atitudine de dur, însă şi cu o surprinzătoare capacitate de înţelegere, lumea lui Echo se schimbă într-un fel pe care ea nu şi l-ar fi putut închipui vreodată. Normal ar fi ca ei doi să nu aibă nimic în comun. Iar cu secretele apăsătoare ale fiecăruia, să fie împreună pare, în mare măsură, imposibil.

Numai că, la răscrucea destinelor lor, normalitatea capătă alte valenţe, şi nebuneasca atracţie dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se vede nevoită să se întrebe până unde ar putea forţa limitele, şi cât ar fi dispusă să rişte pentru singurul băiat capabil s-o înveţe cum să iubească din nou.

Echipa Bibliophile Mystery va doreste o saptamana frumoasa!


6 comments:

Anonymous said...

myu japonezi da da da ....iubesc chestile astea .

Alexandra Ioana said...
This comment has been removed by the author.
Alexandra Ioana said...

mi am precomandat cartea si abia astept sa mi vina <3
e usor sa te iubesc a fost atat de genialaaa <3 :X

Bonnie Ithil said...

@Krisszu, sunt coreeni :D. Ma bucur ca iti plac :D

Anonymous said...

îi incurc mereu ..eu am ceva ciudat , nu prea fac diferența întree e . mie toți imi seamănă deși știu că nu e așa

Unknown said...

si eu vreau sa-mi iau cartea :X
Nu ma dau in vand dupa asiatici
O saptama frumoasa si voua

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori