Monday, March 11, 2013

ORAŞUL ÎNGERILOR CĂZUŢI (Instrumente Mortale #4) de Cassandra Clare in curand la Editura Leda

 Dragoste. Sânge. Trădare. Răzbunare. Miza este mai mare ca niciodată în Oraşul Îngerilor Căzuţi!

NEW YORK TIMES BESTSELLER
USA Today Bestseller – Wall Street Journal Bestseller – Publishers Weekly Bestseller
Serie tradusă în peste 30 de limbi
În curând un film artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production şi Unique Features, şi avându-i în distribuţie pe Lilly Collins (Oglindă, oglinjoară, Romeo şi Julieta, Priest : Răzbunătorul) şi Jamie Campbell Bower (Amurg, Harry Potter).

 Puteţi vizualiza aici trailerul filmului, care va avea lansarea oficială în august 2013:Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor.
Dar totul are un preţ…
În sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.
Dar…
Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.
Inclusiv pe Jace…

„În cartea a patra îşi fac apariţia numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din romanul Îngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-şi dorească cu nerăbdare o continuare!”- Booklist

Puteti vizualiza aici trailerul oficial al cărţii:


NU RATAŢI PRIMELE VOLUME DIN SERIA INSTRUMENTE MORTALE:
~Oraşul Oaselor~
 ~Oraşul de Cenuşă~
 ~Oraşul de Sticlă~NU RATAŢI DISPOZITIVE INFERNALE, SERIA CARE ANTICIPEAZĂ AVENTURILE DIN INSTRUMENTE MORTALE
~Îngerul mecanic~
 ~Prinţul mecanic~


Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale vizitaţi mortalinstruments.com şi infernaldevices.com

Cartea are 384 pagini, formatul 15×23 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă,iar preţul de listă 54,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.6 comments:

Unknown said...

e super coperta, again LEDA is the best:****

Anonymous said...

deci apare si volumul 4..cate volume are seria aceasta ...?>..

andra lavander said...

cinci volume au fost publicate pana acum, uraman ca volumul 6 sa apara in martie 2014, seria este superba si finalul volumul 4 m-a lasat cu gura cascata, exact cand totul mergea bine, universul lor de sticla se destrama, City of Lost Souls este cu siguranta preferatul meu de pana acum si abia aspet si 6

Crina|| booktwist_ said...

Am citit primele trei volume asa ca abia astept sa-l citesc si pe acesta:X. Ma bucur c-au pastrat copertile.

Unknown said...

eu inca nu le-am citit. imi doresc sa fie cat mai multe carti de cassandra clare publicate la leda in acelasi format pentru ca imi plac enorm cum arata si mi-as dori sa fac numai un raf cu cartiile ei. sunt tare, nu?

Anonymous said...

dupa o reconciilere cu mine insami mi-am demonstrat ca nu se merita inca sa dau banii pe aceasta serie ...

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori