Friday, February 8, 2013

Reduceri Nemira!

 Campania de soldare continua cu super reduceri si o oferta generoasa de carte. Bucura-te de reduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira.

Cele mai bune titluri, aflate in topul vanzarilor la Nemira, cei mai prestigiosi autori te asteapta acum cu reduceri semnificative. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.

Economisesti si citesti!


Promotia se aplica doar cartilor publicate de Nemira in print si nu se cumuleaza cu alte promotii sau gratuitati. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

***

"Filmul preferat al anului", "filmul de actiune preferat", "cea mai buna distributie" la People’s Choice Awards.

Stiti despre cine vorbim, nu? Trilogia Jocurile foamei, de Suzanne Collins, se bucura de popularitate si recunoastere din partea publicului.

Din acest motiv, Nemira va ofera trilogia Jocurile foamei cu o reducere de 40%. Toate cele trei volume, Jocurile foamei, Sfidarea si Revolta, pot ajunge in bibliotecile voastre cu o reducere speciala de 40%.

***

Sezonul cu numarul trei din Game of Thrones bate la usa, asa ca Nemira vi-l aduce mai aproape pe George R.R. Martin. Saptamana aceasta, ai reducere de 38% pentru seria de autor George R.R. Martin. In plus, pachetul Cantec de Gheata si Foc are o reducere speciala de 45%.

Daca esti fan al misterului din lumile fantastice create de Martin, poti alege dintre titluri precum Urzeala Tronurilor, Fuga vanatorului sau Regii nisipurilor. George R.R. Martin reuseste prin operele sale sa acopere o arie foarte mare a fictiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate international si maiestria ce sta la baza seriei fantasy "Cantec de gheata si foc" l-au transformat pe George R.R. Martin intr-un autor de succes al zilelor noastre.




7 comments:

Anonymous said...

Sunt foarte frumoase aceste reduceri ..ma atrag multe carti, cred ca mi-ar face placere sa citesc jocurile foamei sau este posibil george rr martin:*..

Alexandra Ioana said...

mda,fiecare editura ne face reduceri,dar,eu nu am nici un ban,is falita compleet.decciii pauzee=))

Unknown said...

ma atrage seria cantec de gheata dar nu am bani pentru carti acum

Alexandra Ioana said...

da,si eu am auzit multe despre seria cantec de gheata si de foc,pare interesanta,dar,nu e stilul meu.

Anonymous said...

eu as vrea jocurile foamei ..imi par nteresante

Alexandra Ioana said...

nici jocurile foame nu le am si nu le-am citit :-?? nici filmul nu l-am vz si nici nu vreau.....ca nu stiu :-?? daca nu am citit cartile.

Anonymous said...

cred ca vreau urzeala tronurilor de ceva timp o am in cap

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori