Thursday, February 7, 2013

LOVE FRIDAY! Cele mai frumoase cărți de dragoste ale Editurii RAO cu 50% reducere!

  
Vineri, 9 februarie

Cele mai frumoase cărți de dragoste din portofoliul Editurii RAO vor fi reduse cu 50% , în magazinul on-line de pe site-ul editurii, www.raobooks.com. Campania face parte dintr-un program mai amplu, lansat la sfârșitul anului trecut, prin care editura își propune să sărbătorească momentele importante ale anului prin reduceri substanțiale la diferite titluri. Reducerile se aplică indiferent de numărul de cărți cumpărate și sunt valabile exclusiv în magazinul on-line Rao.
 
În așteptarea Zilei Îndrăgostiților, fie ea ziua de Sfântul Valentin sau cea de Dragobete, Editura RAO le propune tuturor celor îndrăgosiți să își declare dragostea prin intermediul unora dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale zilelor noastre. Sunt disponibile la preț de sărbătoare 45 de titluri, care le vor purta pe cititoare pe continente diferite, în lumi diferite, alături de protagoniști cu profiluri interesante și memorabile.
 
Mâna Fatimei, de Ildefonso Falcones, urmărește un tânăr maur, sfâşiat între două culturi şi două iubiri, care începe o luptă înflăcărată pentru toleranţă religioasă şi drepturile poporului său. Căsătorie din dragoste, de V.V. Ganeshanthan, vorbeşte despre o tânără srilankeză care descoperă, la căpătâiul unchiului ei muribund, implicațiile de nebănuit ale căsătoriilor aranjate, o tradiție la fel de actuală astăzi ca în urmă cu mii de ani. Ofițerul stării civile, de Anthony Capella, urmărește dilema unui bărbat care trebuie să aleagă între pasiune și datorie, iar Moștenire, de Lan Samantha Chang, unul dintre cele mai apreciate romane ale colecției Pentru tine, spune povestea unui triunghi amoros într-o familie distinsă din China , la începutul secolului trecut. 

Campanie sustinuta de:

 

6 comments:

Anonymous said...

cred ca acesta ar fi un cadou superb ...in ceea ce priveste cadoul superb doar ca din pacate costisitor;))

Unknown said...

uu reducere 50 la suta? imi cam face uc ochiul

Anonymous said...

si mie dar spun pas

Unknown said...

eu spun de nevoie ca sunt lefter bianca=))

Alexandra Ioana said...

da normal ca ar fi cel mai frumos cadou sa daruiesti oricui o carte de dragoste in aceasta luna 8-> si eu sunt leftera tot ca voi,asa ca pauzaaa=))

Anonymous said...

da cel mai bine ar fi sa asteptam sa procuram ceva banuti si apoi cartiiiii

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori