Wednesday, February 20, 2013

Lansare Carte: ALIATA VRACIULUI. Eu sunt Grimalkin (CRONICILE WARDSTONE, VOL. 9) de Joseph Delaney


Descriere:

• Serie BESTSELLER NAŢIONAL!

• În 2013, lansarea filmului, cu Julianne Moore şi Jeff Bridges în rolurile principale


După ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul ţel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fără prea mare tragere de inimă, se aliază cu Vraciul şi cu ucenicul său, Tom, ajutându-i să-l lege pe Diavol şi să-l decapiteze. Acum, ea este o fugară, iar misiunea pe care o are este una mortală. Pentru ca spiritul Diavolului să fie înfrânt şi alungat de pe Pământ pentru totdeauna, Grimalkin trebuie să ţină departe de ghearele vrăjmaşilor capul retezat al acestuia. Indiferent de preţul pe care trebuie să-l plătească…

„Actuala asasină a clanului Malkin este Grimalkin. Foarte rapidă şi puternică, această vrăjitoare se conduce după un cod propriu al onoarei şi nu recurge niciodată la şiretlicuri. Preferă ca potrivnicul să însemne pentru ea o provocare. Deşi onorabilă, Grimalkin are şi o faţă întunecată, fiind renumită pentru faptul că întrebuinţează tortura. Cu toţii se tem de acel ţac-ţac al cumplitelor ei foarfeci.”

„Ai fost avertizat, aceste cărţi sunt cu adevărat înfricoşătoare.”  - THE TIMES


Despre Autor:
JOSEPH DELANEY este un fost profesor de engleză care locuieşte în Lancashire, Marea Britanie. Are trei copii şi şapte nepoţi şi este un orator desăvârşit, gata oricând să participe la conferinţe sau lansări şi prezentări de carte în biblioteci şi librării.
Casa lui se află în inima teritoriului duhurilor, iar în satul său sălăşluieşte un duh rău, numit Cel-care-îţi-bate-la-uşă, care a fost însă imobilizat sub treapta unei case de lângă biserică.
Ideile pentru întâmplările povestite de Joseph Delaney vin de multe ori din poveştile şi legendele locale despre stafii şi vrăjitoare.

13 comments:

Anonymous said...

nu ma atrage aceasta serie consider ca nu este pe gustul si sufletul meu

Alexandra Ioana said...

nu ma atrage aceasta serie,insa,am colega care colectioneaza toate volumele seriei si cred k i-ar place aceasta veste :-??

Alexandra Ioana said...

si din cate am auzit eu aceasta serie va fi o serie pentru bac,e adevarat?
eu asa am auzit :-??

Bonnie Ithil said...

Hmmm cred ca vor sa o bage in scoli... dar nu stiu daca pentru Bac :-?. Seria este foarte frumoasa, eu am citit-o si sunt foarte multumita de ea + ca va aparea si un film. Ben Barnes in rol principal.

Alexandra Ioana said...

daca e ben barnes atunci cu siguranta va fi bun de vazut filmul ;;)

Unknown said...

o prietena era inantata de serie dar dupa ce a citti cateva volume a zis ca nu o maiatrage asa tare

Anonymous said...

cartea asta in scoli ? incepesa imi fie frica de ce va urma..insa la un seminar de teologie ..( vorbesc strict din punctul de vedere al orelor respective si de facultate ) a fostdezbatut subiectul acestei serii , desigur a fostdisecatadin punct de vedere al religiei..nu avea legatura cu opinia intregii populatii ci doar pentru ei, si culmea lor le-a placut :)))

Anonymous said...

Cat despere seria aceasa ? Euraman la scumpa mea parere,nu ma atrage cu nimic ..poate ca ceea ce e serie consider ca va dezamagii:)) plus ca nu este completa si asa mai departe

Unknown said...

nici pe mine nu ma atrage seria. de ce tot postezi cate doua comentarii. am vazut la mai multe postari

Anonymous said...

pentru ca primul a fost un raspuns , iar al doilea o pinie si nu aveam cuvinte potrivite sa continui ca sa se inteleagace imi doresc sa spun .Apoi mai este si chestia ca doar daca sunt trei unul dupa altul fara a fi raspuns la alta intrebare sau alt comentariu se ia in considerare ca fiind unul, dar daca sunt doua unul dupa altul , unul drept raspuns si opinie personala este in regula..sau cel putin asa a fost tura trecuta .

Unknown said...

nu stiam faza cu 3 unul dupa altul credeam ca daca e pur si simplu unul dupa altul se iau in considerare. mersi ca m-ai lamurit

Anonymous said...

:))...da cam asa ceva ;)) insa nu mereu am postat doua unul dupa atul caci nu aceea a fost intentia mea , doar ca nu apuc mereu sa vad ce se scrie :)) ...si daca vreau sa rasopund o fac la final:)) ...si atunci imi amintesc de cate o completare si ar iesii un comentariu lung si kilometric;)) ...cu drag;)

Unknown said...

da am vazut ca nu mereu nici nu am zis ca mereu ai postat asa

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori