Tuesday, January 15, 2013

Nemira te tine in Suspans!


 Horror, thriller, policier. Într-un cuvânt... Suspans.

Una dintre cele mai renumite colecţii de la Nemira se întoarce în atenţia cititorilor săi. Cele mai captivante personaje, răsturnări de situaţie, crime şi învestigaţii. Numai în colecţia Suspans.

Profită şi tu de de super reducerea de 35% pentru titlurile colecţiei Suspans. Te aşteaptă noutăţile Regelui, Bucureştiul din '97 văzut prin ochii Rodicăi Ojog Braşoveanu şi Londra subterană marcată de crime şi cripte sinistre.

Pregăteşte-te pentru o adevărată aventură.


Promoţia este valabilă până la data de 21 ianuarie 2013, nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi și se aplică doar cărților publicate în print de editura Nemira.

7 comments:

Alexandra Ioana said...

pai daca stau sa ma gandesc bine,nemira ne tine mereu,mereu,in suspans:)) si ne ofera carti minunate,numai bune de lecturat:>

alexa ioana said...

cartile imi fac cu ochiul, dar deocamdata am sa zic pas...

Anonymous said...

aceasi chestie este prea mult pentru bugetul nostru suferind de pe urma sarbatorilor, dar este o serie interesanta de carti

Unknown said...

cat ma deranjeaza cand promotile nu se cumuleaza cu altele

Alexandra Ioana said...

imi plac foarte mult alea scrise de stephen king si antologiile horror de la nemira.....imi place la nemira ca are carti pe gustul meu,adica stilul horror/fantasy/thriller.

Duduş said...

Nemira mereu ne da palpitatii!

Anonymous said...

nenea king e un geniu ma bucur de reducere chiar daca nu pot profita de ea..

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori