Thursday, December 13, 2012

First Look At The Seventh Son




Filmul are la baza cartea lui Joseph Delaney "Ucenicul vraciului" din seria "Cronicile Wardstone".
Serie aparuta la Editura Corint Junior.

Sinopsis:
Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie.


Pe 19 martie 2012, au început filmările la primul film după aceste cărţi, iar premiera in cinematografe va avea loc pe 18 Octombrie 2013.

Distributie:

                            Ben Barnes - Tom                           Jeff Bridges - Vraciul Gregory                           
            
              
                       Julianne Moore - Mama Malkin                     Alicia Vikander - Alice







2 comments:

daniel said...

Julianne Moore e Grimalkin! Excelenta alegere a producatorilor. De fapt, toata distributia e potrivita.
Volumul al noualea din serie, "Sunt Grimalkin", o sa apara in ianuarie la Corint Junior. Nu te supara Bonnie, dar vad ca nu ai citit seria, e vorba de Grimalkin, care nu prea are atributii de mama, si nici nu i se spune pe undeva prin serie asa (adica "Mama Malkin"). E, mai exact, vrajitoarea-asasin, frumoasa si razboinica, a clanului de vrajitoare.

Bonnie Ithil said...

Ba chiar am citit, 7 volume din serie si stiu ca nu e numita asa dar pur si simplu asa era trecuta informatia de acolo de unde am luat-o. Filmul o sa fie diferit de carti. Chiar Ben Barnes a spuns, intr-un interviu, ca e se folosesc de ideea cartii si de numele personajelor dar de semanat nu vor semna foarte mult. Cred ca e usor sa ne dam seama ca nu are cum sa semene o data ce Tom din carte avea 14 ani, iar Ben are 31 - nu poate juca un rol de copil.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori