Monday, December 10, 2012

Campanie: Play de Javier Ruescas

 Blogul "Carti Alese" a pornit o mica campanie de publicare a romanului "Play" de Javier Ruescas.Iubirea este ţelul...
Faima – singura cale de a-l obţine.


Nimeni nu ar putea spune că Leo si Aarón sunt fraţi. Cel dintâi este încrezut şi ambiţios, iar cel de-al doilea, timid şi rezervat. Dar ambii îşi doresc câte ceva.
În vreme ce Leo visează sa devină faimos cu orice preţ, Aarón nu încetează să caute metode pentru a-şi recuceri iubita, care, după ce a câştigat un concurs şi s-a transformat într-o vedetă internaţională, a devenit inaccesibilă.
Într-o zi, cotrobăind prin calculatorul fratelui său, Leo descoperă ca Aarón are un talent înnăscut pentru muzică şi că a compus şi înregistrat diferite melodii care nu sunt mai prejos decât cele mai populare hituri ale momentului. Fără să se gândească la consecinţe, Leo decide să le publice pe internet, şi, foarte rapid, fenomenul Play Serafin – numele dat canalului de YouTube – ia amploare pe internet…

Puteti asculta piesele printr-un simplu click pe imaginea de mai jos.
O colectie de melodii scrise in exclusivitate pentru carte, care se dă cu o editie specială în librăriile din Spania!Despre autor:
Javier Ruescas s-a născut în Madrid în 1987 şi a absolvit Facultatea de Jurnalism. La cei 24 de ani ai săi, cu patru romane la activ şi cu numeroase povestiri publicate în diferite antologii, este considerat a fi unul dintre autorii cu cel mai mare impact asupra literaturii pentru copii din Spania. În afară de scris romane, Javier administrează diverse pagini web şi este redactor şi membru fondator al binecunoscutei reviste online www.eltemplodelasmilpuertas.com. La fel ca Leo şi Aarón, Javier se filmează de multe ori pentru canalul pe care îl deţine pe Youtube: http://www.youtube.com/ruescasj.
Site-ul său personal este: www.javierruescas.com.Puteti sustine aceasta carte printr-un vot!

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori