Monday, July 2, 2012

Cum sa citesti o carte?



Asadar, care este pozitia voastra preferata? Daca nu aveti una inca, va puteti orienta dupa experienta altora.

Dar, NU UITATI!!! Trebuie sa aveti calculatorul aproape, foarte aproape. De ce?  Pentru ca pentru BM a inceput vara si nici nu stiti cand poate aparea vreun concurs. Doar in vacanta ne relaxam citind, nu-i asa?

12 comments:

Sabryy said...

ce m-am amuzat la clipul asta =)) tare rau ultima faza :D
eu deobicei stau in pat, pe perna mea :D nu stiu cum, dar perna mea e atat de modelabila, ca imediat imi gasesc pozitia perfecta :x :))

ieeei, concursuri :D

Jo.hanna said...

Genial! :)) Si atat de adevarat. Asta e partea cea mai neplacuta cand vine vorba de citit, mai toate pozitiile sunt incomode. Si mai am o problema cu cartile foarte mari care imi ucid incheieturile mainilor... gen volumele din Cantec de gheata si foc. In cazul asta imi pun pe brate o pernuta pe care sprijin cartea. :)

Heidi said...

atat de amuzant :))...biata carte, cat a chinuit-o fata:))
de cele mai multe ori iau cartea in mana, m-a asez pe pat si incep sa citesc asa cum apuc sa stau, dar cel mai mult in place sa stau pe canapea, cu picioarel pe pervazul geamului si cartea pe genunchi, chiar daca capat o durere de spate de toata frumusetea :))

Izabela said...

Foarte haios clipul. Cum poate macar sa tina cartea in mana in pozitiile alea? In fine, pozitia mea preferata pentru lectura cred ca este intinsa pe leaganul din curte cu o perna sub cap, pe scarile de la balcon sau tolanita in pat printre perne. Pana la urma, cartea sa o am, pozitia reusesc eu sa o gasesc cumva.

Cristinab said...

:)) am ras copios! :))
eu am 2 pozitii. prima e cand stau pe canapea cu o perna sub cap si picioarele sus incrucisate pe spatar. e chiar cea mai tare pozitie, incercati ;)
iar a doua e cea cand trebuie sa stau la bucatarie supraveghind aragazul si stau la masa, cocosata si mereu nervoasa ca lunima nu e sufiecienta si cumva si ochelarii ma incomodeaza si... nu dupa mult timp ma duc si ma arunc pe canapea cu picioarele in sus :)

georgiana serban said...

Super haioasa !
Nu conteaza pozitia in care citesti,important este subiectul cartii,daca este unul foarte interesant,uiti de toate durerile de spate.
Eu citesc cam peste tot in casa,pe camapea,in pat,in bucatarie pe scaun(asteptand ca mancarea sa fie gata),in curte intr-un balansoar,sau scaun(ce mai conteaza),dar ca sa fiu sincera cateodata sunt o asa nesuferita pentru cei din casa,pt ca ma tot mut dintr-o camera in alta.......citesc chiar si in metrou,pe caun sau in picioare.
Si pana la urma-mi gasesc eu o pozitie"buna" pt citit ,atata timp cat am o carte de devorat.

Georgiana said...

Este foarte amuzant clipul, cred ca asa sunt si eu cand citesc o carte, nu pot sta mult timp intr-o pozitie si ma tot misc.

vese said...

Si eu am probleme din astea. :))

Bonnie Ithil said...

:)) cred ca problema asta o avem toti. oricum filmuletul este foarte amuzant :)) Imi place tipa, am urmatir si alte clipuri facute de ea :)

andra lavander said...

cred ca prefer sa citesc in fotoliu sau inrinsa pe burta in pat

Simona said...

Genial :)) M-a amuzat la culme! Si eu mereu ma invart cand e sa citesc o carte. Rar cand imi gasesc pozitia "ideala". Si nu stiu cum se face ca si eu ajung sa citesc pe jos dar ma doare fundul dupa :)) iar pe burta nu este oo pozitie buna ca ma trezesc dupa cu durere de spate :-w. Trebuie sa gasim un pat/scaun special care se muleaza exact dupa dorintele noastre :D

Andreeea said...

Foarte interesant si amuzant. Mereu ma chinui pana sa nimer o pozitie confortabila iar daca ma ridic, nici o sansa sa reusesc sa ma pun la fel din nou

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori