Wednesday, July 4, 2012

CAMPANIE EASY de Tammara Webber

Am vazut deja pozitii vehemente a catorva bloggeri impotriva campaniilor de publicare in Romania a unor carti si poate si voi v-ati saturat de atatea campanii.
Suntem dispuse sa infruntam aceste curente pentru simplul fapt ca nimic dintre toate acestea nu are importanta in fata unei carti care, in opinia noastra, merita sa fie citita de cat mai multi si care este tot atat de educativa pe cat de captivanta.  

Autoarea Tammara Webber reuseste in Easy un echilibru desavarsit intre invataminte, umor, dragoste si ceea ce este important in viata. 
Desi premisele sunt de alta natura decat acelea din Cele 13 motive, iar urmarile nu sunt iremediabile Easy vorbeste despre cum faptele unora pot marca vieti.
Este vorba despre increderea in oameni si in tine insuti, despre identitate si pierderea ei, despre neimpartasirea suferintei proprii, despre vindecare si iertarea de sine.
Intr-o lume imperfecta ca aceasta in care trebuie sa traim, multi se pot regasi in personajele cartii si poate si mai multe persoane isi vor insusi sfaturile oferite intr-un mod atat de atragator incat e o placere sa fii lecturat.
Are asadar si avantajul de a nu fi o carte trista, dimpotriva ofera speranta gasirii unor solutii fericite la unele dintre cele mai grave probleme.

Dar parerea BM o puteti citi mai jos.

Asadar merita sa infruntam puzderia de carti mai mult sau mai putin reusite pentru care s-au inceput campanii de publicare, iar cei care au citit deja Easy s-au convins ca merita aceasta provocare.

Si, in final, trebuie sa recunoasteti ca BM nu a sustinut niciodata o carte mediocra.

Pentru sustinerea acestei campanii va rugam sa votati in poll-ul din stanga.

Nu avem niciun fel de interes financiar in publicarea in Romania a acestei carti. Nu am solicitat sau primit niciun fel de material de promovare de la scriitoare sau persoane conexe acesteia, nici macar exemplarul citit.

16 comments:

Oana H. said...

Ei,bine,uite o campanie care o sustin cu adevarat!Am citit cartea si mi-a placut foarte mult-chiar in curand o sa pun recenzia pe blog.Sper ca pana la urma sa apara si la noi in tara,chiar merita!

Unknown said...

daca se porneste o campanie de publicare inseamna ca cel putin cineva isi doreste sa o citeasca si deci ar avea un minim succes. Eu sunt pentru orice carte sa fie tradusa si citita, pentru ca fiecare dintre noi are o parere subiectiva si poate sa ii placa sau nu o carte populara. La fel cum unele dintre cele mai interesante carti citite de mine nu sunt neaparat cele cu numerosi fani si tiraje imense.

mayabijoux said...

Va sustin din suflet. De curand am terminat de citit si eu o carte care se aseamana intr-un fel cu aceasta, si pe care mi-as dori s-o vad publicata la noi, asa ca va sustin cu toata taria. Sper sa citesc si eu cartea, cat mai curand posibil. Si asa cum ai spus si tu @Christyna, BM nu a sustinut niciodata o carte mediocra.

Bonnie Ithil said...

Bine punctat fetelor. Stiti bine ca eu va sustin. Chiar imi doresc cartea asta in Romania, si nu pot sa ii inteleg pe cei care sunt impotriva cartilor bune...

Michikit said...

Daca nu sunt campanii de promovare si publicare a cartilor, nu apar serii noi si la noi. Deci nu inteleg de ce "ura" asta pentru genul asta de actiuni.
Nu sunt campanii agresive prin care obligi lumea sa citeasca o anumita carte ci prezentari, recenzii si sugestii a unor titluri noi.
Cartea mi se pare foarte interesanta si acum as vrea si eu sa o citesc. Ar insemna o evadare din fantasy intr-un roman complex cu o poveste cat de cat realista. (^_^)
Ar fi super tare daca ar fi publicata si la noi.

Simona said...

Simt ca este o carte superba! Va sustin, fetelor! >:D< Sa speram ca apare si la noi. Sper sa o citesc si eu in curand. M-ati facut curioasa :D

Cristinab said...

si eu va sunt alaturi :)
am o presimtire ca va aparea si la noi in viitor!

Christyna_BM said...

Speram! Va multumim tuturor pentru sustinere. E intr-adevar o carte cum rar gasim

Izabela said...

Am votat si eu. Vreau, vreau, vreau. Chiar ar fi tare sa vedem cartea si in Romania.

Krisz said...

Am terminat ieri de citit cartea, mi-a trimis scriitoarea o copie paperback, si e intr-adevar exceptionala. Mi-as dori mult sa apara si la noi.

Christyna_BM said...

Multumim, Krisz. Am terminat-o cam acum o luna, dar din cauza sesiunii nu am avut timp sa ma dezlantui pe moment. Incerc sa recuperez acum :D. E cu totul diferita...nici nu stiu ce sa va mai spun despre ea pentru a va convinge ca merita

IRLover said...

Din recenzia ta pare chiar interesanta.Felicitari pt campanie ! :)

Georgiana said...

Atunci cand iti place foarte mult un lucru, in acest caz o carte, vrei sa il impartasesti cu toata lumea.
Daca nu citeam despre aceasta carte pe blog nu cred ca as fi aflat despre ea.
Felicitari pentru campanie!sper sa apara si la noi cartea.

andra lavander said...

cartea m-a impresionat sau recenzia voastra despre ea a facut-o, aveti un talent in a descoperi carti frumoase carora nu li se face publicitate in Romania

Andreeea said...

Am votat. Chiar sper sa apara si la noi.

Niahara said...

Am votat! Sper din suflet sa ajunga si la noi. Acum o citesc si o ador pur si simplu.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori