Friday, June 1, 2012

Nemira isi premiaza tinerii cititori‏

Editura Nemira ii invita pe elevi si studenti, in perioada 30 mai-3 iunie, la standul propriu, pavilionul C2 din Romexpo, de la Targul International de Carte Bookfest, pentru a le premia gustul pentru lectura.

Premiul va consta intr-o reducere de 35% pentru orice carte cumparata si va fi acordata tuturor celor care vor avea la indemana carnetul de elev sau de student. In plus, ei vor primi o diploma de premiant Nemira, ca semn de pretuire pentru interesul lor fata de carte.
 HBO Romania va incepe difuzarea sezonului al doilea din serialul Borgia peste doua saptamani, pe data de 15 iunie. Precum episoadele anterioare, serialul urmareste povestea familiei Borgia, in Italia Renascentista. Seria e o drama istorica presarata cu intrigi politice si erotism, dar care are si teme precum familia si Biserica. In plus, productia TV il are in distributie pe actorul Jeremy Irons, nominalizat la Globul de Aur. Acesta intra in pielea unui patriarh neinfrant, indraznet si manipulator.
Serialul este inspirat de cartea "Borgia. Pacatele familiei" scrisa de Sarah Bower. Autoarea a scris romane si povestiri scurte, primul ei roman fiind "Needle in The Blood" (Acul in sange). Operele ei au aparut in mai multe reviste populare, iar in prezent scriitoarea Sarah Bower preda un curs de scriere creativa la o universitate din Marea Britanie.
Cartea "Borgia. Pacatele familiei" va aparea in curand la editura Nemira. Cei care doresc, pot sa precomande romanul cu o reducere de 25%.
Sezonul 2 din Urzeala Tronurilor se apropie de final. Urmareste luni ultimul episod pe HBO si intra pe nemira.ro ca sa beneficiezi de oferta speciala pe care o vom porni pentru cartile din Saga Cantec de Gheata si Foc in cadrul Orei Reducerilor.
In asteptarea celei de-a treia serii poti citi cartile care au stat la baza ecranizarii.

5 comments:

Izabela said...

Ce frumos din partea editurii Nemira sa ofere o asa reducere elevilor. Iar ideea cu diploma este chiar draguta. Te face sa te simti apreciat.

Cristinab said...

dragut din partea editurii! sper sa profite de asta cati mai multi elevi si studenti :)

Bonnie Ithil said...

Omg!!! extrem de scumpa seria Cantec de gheata si foc :-< vreau volumul 3 dar e cel mai scump si nu am posibilitate sa il cumpar acum :((

Mirela said...

sa vezi bonnie eu am vol 1, 3, 5 =))

giddusadik said...

Foarte frumoasa ideea cu diplomele si e frumos ca ne ofera reducere noua, elevilor :)

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori