Friday, June 15, 2012

Maine sarbatorim CREATURA de Nely Cab

 Maine va fi o zi extraordinara!
In primul rand pentru Kyky care a muncit din greu si a reusit zicem noi sa aduca Creatura in Romania!
In al doilea rand pentru Creatura, desi fiecare zi ar trebui sa fie o zi extraordinara pentru asa carte extraordinara si scriitoare extraordinara.
In al treilea rand pentru toti cititorii care vor o carte buna fantasy!

Asadar maine veti avea parte de un maraton!
Blogurile participante la campanie (unde voi o să găsiţi postările) sunt:
Atentie! Vor exista premianti si premii.
Ideile si detaliile pe care am reusit sa le smulgem de la "malefica" Kyky sunt:
  •   Turul va avea loc pe data de 16 iunie 2012, mai exact sâmbătă. La ora 10:00 voi posta pe blogul fanilor, Creatura Lovers. Postarea va include un indiciu care vă va aduce pe următorul blog participant în tur, unde iarăşi veţi găsi un indiciu care vă va aduce la alt blog şi tot aşa, până când o să reveniţi pe Creatura Lovers, unde vă vom şi premia.
  •  Atenţie! Dacă o să descoperiţi blogul pe care trebuie să fie postarea cu indiciul, nu vă panicaţi dacă nu găsiţi imediat postarea. S-ar putea să mai dureze ceva timp până când admin-ul o va posta, pentru a vă ţine în suspans.
  •  Modul în care vom alege câştigătorii: imediat ce găsiţi blogul şi postarea, trebuie să fiţi cât mai rapizi şi să comentaţi. Fiecare blogger va lansa în postare o întrebare la care voi trebuie să răspundeţi. Primul care va lăsa comentariu va obţine 5 puncte, al doilea 3 puncte şi al treilea 1 punct. Veţi putea colecta puncte plimbându-vă de la un blog la altul şi comentând.
  •  Vă rugăm foarte frumos să ne citiţi şi vizualizaţi şi postările, pentru că toţi am muncit mult pentru a realiza tot ce am realizat. Apreciaţi şi munca noastră, aşa cum apreciaţi şi premiile.
Stati cu ochii pe noi! Stati cu ochii pe blogurile participante! Stati cu ochii pe Kyky si mai ales stati cu ochii pe premii!

3 comments:

Izabela said...

Eu una sigur voi fi pe faza. Abia astept sa vedem Creatura si la noi in tara.

giddusadik said...

Yayy! Super! Imi place sa vad ca atatea bloguri au dorit sa ia parte in acest blog tour.

andra lavander said...

pacat ca nu am putut participa

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori