Sunday, May 20, 2012

Sweet Blood of Mine (Overworld Chronicles #1) by John Corwin

 From Mega Nerd to Super Stud.

Justin Case and women do not mix. Man boobs, a love of Kings and Castles, and being tight with the "nerd" crowd certainly don't win him any points either. After rescuing Katie, his crush, it turns out she might not be the girl he thought she was, while Elyssa, the school's Goth Girl, turns out to be more. Can high school get any more confusing?

Determined to improve himself, he joins a gym and meets a sexy girl that just oozes a "come hither, Justin" vibe. Until she attacks him in the parking lot, and Justin realizes she's no ordinary girl but a being with supernatural speed and strength. After a narrow escape and an excruciating migraine headache, he wakes up with supernatural abilities all his own: speed, strength, and the ability to seduce every woman he sees.

While that might sound like the perfect combo for any hormonal teen, Justin is a hopeless romantic who wants his first time to be special. Is that too much to ask for? But he doesn't know what he is or how to stop his carnal urges. One thing is clear: If he doesn't find answers there are other more sinister supernaturals who would like nothing better than to make him their eternal plaything and do far worse than kill him.
De la Mega Tocilar la Super Armasar

Justin Case si femeile nu au nimic in comun. Sanii barbatesti, dragostea pentru Regi si Castele si conexiunea cu grupul "tocilar" sigur nu ii aduc puncte in plus. Dupa ce o salveaza pe Katie, pasiunea sa, afla ca ea ar putea sa nu fie fata care credea el ca este, in timp ce Elyssa, fata gotica a scolii, se pare ca este ceva mai mult. Poate deveni liceul inca mai derutant?

Hotarat sa se schimbe, el se inscrie la o sala unde intalneste o fata care ii capteaza atentia. Asta pana cand il va ataca in parcare si realizeaza ca nu este o fata oarecare ci o fiinta cu putere si viteza supranaturale. Dupa ce scapa la limita si o durere de cap teribila, el se trezeste ca are propriile sale abilitati supranaturale: viteza, putere si capacitatea de a seduce orice femeie care o intalneste.

In timp ce asta suna ca o combinatie perfecta pentru hormonii oricarui adolescent, Justin este un romantic incurabil care doreste ca prima data sa fie ceva special. Cere prea mult? El nu stie insa ce este si nici cum sa-si stapaneasca nevoile carnale. Un singur lucru este clar: daca nu afla, exista alte fiinte supranaturale mult mai sinistre care nu si-ar dori ceva mai mult decat sa-l faca jucaria lor eterna si sa-l supuna la ceva mult mai rau decat moartea.

Published April 26th 2012 by Raven House (first published April 23rd 2012)

5 comments:

Izabela said...

Draguta descrierea si parca aduce o idee noua in lumea fantasy (dupa parerea mea incep sa semene din ce in ce mai mult cartile intre ele), deci are un plus din partea mea. Un alt plus il aduce coperta care chiar imi place cum e facuta.

Simona said...

De acord cu Izabela. Multe carti au inceput sa semene extrem de mult(in privinta plot-ului) ceea ce ma face sa ma plictisesc uneori.
Descrierea si coperta ma atrag cam 60% :-? I-as da o sansa cartii pentru ca Justin e un romantic incurabil :> :D

Unknown said...

Mie mi-a amintit de Predestinati pentru ca fata l-a atacat pe baiat si cine a citit stie cum se comporta personajele din Predestinati.
E adevarat ca mai toate descrierile seamana acum, dar asat este. Multi scriitori au tendinta sa reproduca o idee care a acut succes decat sa riste cu ceva inovator.

Cristinab said...

dragut tipul de pe coperta. imi place descrierea.
sunt deacord cu voi fetelor. si cred ca criitori fac asta pentru ca se tem ca nu cumva sa nu prinda cititorilor, adica sa nu aiba vanzari, adia sa nu faca banuti.
imi place cand citesc ceva nou, oricant de nebunatic si imposibil si hiper suptanatural ar fi, dar daca e scris cu pasiune si ma face sa simt personajele ma declar fan si continui sa cumpar cartile autorului.

Mirela said...

mor...ce dragut e tipul de pe coperta...si ador descrierea cartii...deci o vreau

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori