Monday, May 21, 2012

JURNALELE VAMPIRILOR CONTINUĂ, CU AVENTURI MAI PALPITANTE CA ORICÂND…

FIŢI PREGĂTIŢI PENTRU VOLUMUL 8 AL SERIEI, ŞI TOTODATĂ PRIMUL VOLUM DIN NOUL CICLU VÂNĂTORII: FANTOMA
FANTOMA, volumul 1 din ciclul VÂNĂTORII, seria JURNALELE VAMPIRILOR,volumul 8, creată de L.J. SMITH

ELENA ESTE ÎN PRIMEJDIE! AMENINŢATĂ DE O APARIŢIE SUMBRĂ VENITĂ DIN LUMEA DE DINCOLO, EA NU POATE FI PROTEJATĂ DECÂT DE CEI DOI FRAŢI SALVATORE, STEFAN ŞI DAMON…
Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…
*
Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena
Pentru ultimele informaţii privind seria Jurnalele Vampirilor, vizitaţi www.vampirediaries.com.

Cartea are formatul 13 x 20 cm, cartonată, 448 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit, data de aparitie: 1 iunie 2012.

6 comments:

Izabela said...

In sfarsit a aparut! De cand asteptam cartea asta!

Unknown said...

Toata lumea sau majoritatea persoanelor au asteptat aceasta carte.
Mie, una, desi am vazut multe comentarii rele pe blogul de la Leda, imi place foarte mult coperta. E simpa si modelul ales e chiar dragut.

andra lavander said...

e primul volum scris de noua autoare nu? cea care a inlocuit-o pe L>J> Smith, apare repede dupa EXperimentul Angel, stie cineva cand va aparea si Insurgent?

Cristinab said...

coperta imi place!
nu o voi achizitiona dar cu siguranta voi face rost de ea, sa o citesc.

Bonnie Ithil said...

nu stiu ce sa zic, totusi nu e scrisa de L.J. Smith si nu ma atrage foarte mult dar nici vol 7 nu m-a atras asa ca nu stiu ce sa mai cred de seria asta :-??

georgiana serban said...

Coprta este reusita,dar sa vedem si continutul.La ultimul vol citit de mine m-am plctisit de moarte.O adevarata dezamagire.Sper sa fie mai reusita aceasta trilogie decat cea anterioara.Detest sa abandonez lectura unei carti,dar de se mai intampla.
Daca o voi cumpara?Cu siguranta ca da,ca doar curiozitatea ma caracterizeaza.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori