Saturday, May 19, 2012

Dark Shadows

Imi place Tim Burton, cu siguranta imi place Johnny Depp si vreau vampiri... simpatici. Avand in vedere ca prezentarea filmului se refera la rolul lui Depp ca fiind o combinatie de Jack Sparrow cu Sweeney Todd poate nu o sa fie chiar atat de simpatic. DAR o sa verific cu siguranta!

9 comments:

Bonnie Ithil said...

Din ce am vazut prin trailere filmul ar fi destul de amuzant si intunecat asa cum ne-a obijnuit Tim Burton deci in mare ar fi Okay. Si sunt nerabdatoare sa vad cum e si cum va juca Depp, adevarul e ca pe mine filmele lui Tim in care a jucat Johnny Depp nu m-au dezamagit niciodata.

CCAM said...

Asa e - sunt buni amandoi si fac o echipa excelenta

Izabela said...

Uite inca un film pe care vreau sa-l vad. Imi place mult Johnny Depp ca actor si sunt foarte curioasa sa vad cum se descurca in rol de vampir. Abia l-am recunoscut! Ce poate face machiajul din om...

Stephany said...

Pare un fel de comedie de groaza ... Preferata mea :D
Abia astept sa ma uit la film :)

claudia_mami said...

mie nu mi place - nu ma uit la filme atat de ingrozitoare safiu sincera orce fil sau carte citita o traesc prin propria piele (oun suflet ) plang am emotii.si ma sperii apoi noaptea incep cu cosmarurile asa ca am renuntat la filme cu batai,de groaza,crime .

Cristinab said...

:)) imi place! o sa-l scot imediat ce o sa apara dvd.

Radu said...

abia astept sa vad filmul

Simona said...

Nici eu nu o sa ma uit la filmul asta :-s Nu ma atrage mai deloc. Ultimele 2 imagini ma fac sa dau scroll din ce in ce mai repede :)) Vizionare placuta celor care se vor uita :D

Mirela said...

abia astept filmul...mai ales ca imi place actorul foarte mult

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori