Saturday, May 26, 2012

Cele 50 de vicii ale domnului Grey la editura TREI

O trilogie care a devenit un fenomen mondial
Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucerește, te captivează și te domină.
Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găsește foarte atractiv și de-a dreptul intimidant. Retrasă și interiorizată, Ana este șocată să constate că, pentru prima dată în viață este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească și mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de șarmul și succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunși și ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalți.
Cei doi încep o relație pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?
Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
# 1 Amazon.com # 1 New York Times Bestseller # 1 Amazon.co.uk # 1 Bookseller


Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaș de 750 000 de exemplare, apariția ei fiind salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal. Apărută și în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de țări.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.
E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți adolescenți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.
A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book și în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James

7 comments:

Izabela said...

Sincer, chiar nu ma atrage. Nu ma dau in vant dupa genul asta de carti.

LoStInDr3aMs said...

am citit toate cele trei volume:X e o carte grozava o data ce treci de primele pagini....adk la inceput ti se pare cam ciudat.dar apoi gasesti personaje extrem de puternic conturate.el este o persoana cu un trecut intunecat care l-au transformat in persoana aceasta dominanta.ea este o persoana care inca nu se cunoaste la adevarata valoare.pe parcursul cartilor personajele evolueaza,isi gasesc noi calitati,noi defecte,se regasesc ca persoane.nu mai traiesc in rutina,nu mai sunt niste umbre...cei doi se completeaza unul pe celalalt.
cred ca acestei carti trebuie acordata o sansa!

georgiana serban said...

Cat ma bucur ca in sfarsit apare si la noi.
Chiar ma hotarasem ca saptamana viitoare sa comand aceasta trilogie.
Bine planul nu l-am schimbat ,si doar l-am amanat.
La cum ma stiu eu pe mine ca sunt o nerabdatoare,voi citi primul vol in romana,si daca-mi va placea mult ,nu cred ca o sa am rabdare ,si o sa comand trilogia de la Bookdepositary
(nu se stie niciodata la ce interval de timp le vor scoate cei de la Trei).
Vestea asta ma face sa fac schimb de tura cu colega mea de munca,ca sa pot ajunge la targ.

georgiana serban said...

Si asta nu este singura surpriza din parte editurii Trei.
Vor scoate si cartea Copilul german,pe care eu una o astept de mult timp.Ador aceasta serie.Pura actiune,suspans,mister.....
Abia astept!!!!

Bonnie Ithil said...

S-a facut atata valva in jurul acestei carti incat sunt foarte curioasa asa ca e pusa in capatul listei mele de cumparaturi :D

Cristinab said...

interesant. sper sa o citesc candva! sunt atat de multe carti de citit, din care ne putem folosi.

andra lavander said...

o carte pe care mi-ar placea sa o citesc, descrierea mi se pare geniala, diferita fata de tot ce am citit pana acum

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori