Sunday, April 1, 2012

Recenzie DarkFever de Karen Marie Moning (Fever #1) by GEO

"Filosofia mea e destul de simpla - o zi in care nu incearca cineva sa ma omoare, e o zi buna in catastiful meu. Nu am avut prea multe zile bune in ultimul timp."

Viata MacKaylei Lane este frumoasa. Are prieteni buni, o slujba decenta, si o masina care ramane in pana doar o data la doua saptamani - sau ceva de genul. Cu alte cuvinte, ea este femeia absolut obisnuita a secolului douazeci si unu. 
Sau cel putin asa crede .... pana se intampla ceva extraordinar.
Cand sora ei este omorata, lasand doar un singur indiciu despre moartea sa - un mesaj criptat pe telefonul lui Mac - aceasta pleaca in Irlanda in cautare de raspunsuri. [...]

[...] Am primit aceasta GROZAVA si EXTRAORDINARA carte de la libraria online Libris, unde puteti gasi o multime de carti in engleza care sa va satisfaca gusturile.
Trebuie sa recunosc ca la unele fragmente m-am impotmolit si pana nu m-am legat de amicul meu, dictionarul, n-am mai iesit din ele, insa in rest..a fost o lectura placuta.

Stiti voi, viata lui Mac era frumoasa, genul de viata pe care oricine si-ar fi dorit sa o aiba, insa intr-o zi zeii au decis sa o puna la incercare si din aceasta cauza, pamantul s-a zdruncinat puternic sub actiunea uraganului. Sora ei Alina e moarta si asta ii da toata lumea peste cap. Asa ca decide sa o razbune, indiferent de ce trebuie sa faca pentru asta.
Una e sa locuiesti toata viata intr-un oras micut, frumos, si alta e sa aterizezi in infricosatorul Dublin, care ascunde o gramada de secrete intre cladirile lui, numai oameni care nu te plac si o groaza de pericole.
Poate ca Mac ar fi trebuit sa-l asculte pe strainul misterios si sexi cand i-a spus ca e mai bine sa se intoarca de unde a venit si sa nu-si bage nasul unde nu-i fierbe oala. Insa ea e incapatanata - incapatanare mostenita de la parintii ei (oare?) - si e hotarata sa mearga pana la capat, sa afle cine a omorat-o pe Alina si de ce. [...]

Recenzia completa - > Aici.
[...] Partea a campaniei de publicare a seriei Fever in Romania! :)
Cine doreste aceasta serie si la noi in tara, poate sa isi exprime doleantele pe blogul Leda. 

9 comments:

Crina|| booktwist_ said...

Am mai auzit de serie si chiar m-as bucura daca s-ar publica si la noi in tara.

Unknown said...

Am aflat de aceasta serie de aici si de cand am vazut copertile mi-a placut. Descrierea e super interesanta si foarte amuzanta asa cum banuiesc ca este si cartea. 'Straniul misterios si sexi..."
E tare hotarat personajul principal pentru ca nu da inapoi si vrea sa afle tot despre moartea surorii sale.

Andreea said...

Sper ca pana o sa pot sa mi-o cumpar si eu ,sa fie deja publicata la noi<3

andra lavander said...

sunt sigura ca voi citi la vara seria, deja sunt prea curioasa sa aflu intreaga poveste

ioana alexandra said...

si eu tot de aici am aflat de serie si mi-o doresc enorm de mult! am mai insistat la Leda, poate li se face mila de noi:D

Bonnie Ithil said...

E una din seriile pe care cu siguranta regretem daca nu o citeam :)) si am citit-o si e grozava :x:x.
Imi place recenzia, mi-a facut dor de serie si parca as reciti-o :))

-D- said...

Eu raman in continuare optimista , si cred ca va aparea si al noi intr-un final.

Christyna_BM said...

Si eu as reciti-o si inca ce! Dar din pacate sunt prinsa cu alte carti acum, nu la fel de bune (pentru ca nimic nu e la fel de bun ca Fever!) dar aproape, ceea ce inseamna ca sunt carti exceptionale :D

mayabijoux said...

deja m-am indragostit de carte datorita recenziei. imi place ca personajul principal este atat de puternic si nu vrea sa se lase pana nu afla detaliile mortii surorii sale. sper sa se publice si la noi seria. multumim GEO pentru recenzie.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori