Monday, April 9, 2012

CE MISTERE POATE ASCUNDE LUMINA LUNII…?

UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA
Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.
În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.
Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ul www.heatherdavisbooks.com
Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

7 comments:

Shadowbooks said...

Ce veste buna, primul volum a fost destul de dragut

Unknown said...

Mi-a placut primul volum si nu sperams a fie publicat al doilea,dat fiind ca era ebook...Yupppy; abia astept al doilea volum si link-ul de precomanda!!!

mayabijoux said...

clar o sa profit de precomanda. cu toate ca ma enerveaza cand vad o carte in format de buzunar, alta hardcover langa, din aceeasi serie... sunt obsedata sa am cartile aranjate asa, frumos-frumos, chiar daca inca nu am o biblioteca pentru ele... da', eee!!! ma fac eu mare! :D

Unknown said...

@Mayabijoux, sunt de aceeasi parere...si a mea e editie de chiosc, dar, na acum n-am ce face...poate o sa o cumpar si pe cealalta in editie de librarie, dar nu acum ca deja am luat destule...nu ca as fi ramas cu destule,dar...hmm...

Cristinab said...

o vai! chiar nu credeam ca va fi publicat vol 2.
de la vol 1 asteptarile erau mai mari... a fost o lectura mult prea usoara.

Bonnie Ithil said...

Mi-a placut primul vol pe care l-am imprumutat de la o prietena, a fost o lectura usora si placuta. Nu ma asteptam si la un vol 2 dar asta nu inseamna ca nu imi va placea sa o citesc ba chiar sunt nerabdatoare :D. Pana apare vol asta sper sa achizitionez si primul vol care app are o coperta mult mai draguta :D

Crina|| booktwist_ said...

Am citit primul volum si a fost destul de dragut, insa la acest volum ma dezamageste numarul de pagini. E cam mic.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori