Thursday, December 29, 2011

Open Minds (Mindjack #1) by Susan Kaye Quinn

Sixteen-year-old Kira Moore is a zero, someone who can’t read thoughts or be read by others. Zeros are outcasts who can’t be trusted, leaving her no chance with Raf, a regular mindreader and the best friend she secretly loves. When she accidentally controls Raf’s mind and nearly kills him, Kira tries to hide her frightening new ability from her family and an increasingly suspicious Raf. But lies tangle around her, and she’s dragged deep into a hidden world of mindjackers, where having to mind control everyone she loves is just the beginning of the deadly choices before her.

“Quinn has created an intensely dangerous world both inside the minds of her characters and outside–a world that left me asking myself questions I would never have asked before. When you can literally control the thoughts of others, how far will you go?” — Michelle Davidson Argyle, Author of Monarch and Cinders

Kira Moore, de 16 ani, este o ZERO - o persoana care nu poate citi gandurile si nici nu poate fi citita de altii. Cei ca ea sunt inadaptati ai societatii, persoane in care nimeni nu poate avea incredere, ceea ce exclude orice sansa de a fi cu Raf, un cititor de ganduri obisnuit, prietenul ei cel mai bun de care este indragostita in secret. 
Cand din greseala preia controlul asupra mintii lui si aproape il omoara, Kira incearca sa isi ascunda noua abilitate fata de parintii ei si de Raf, care devine din ce in ce mai suspicios. Dar minciunile se impletesc in jurul ei si fara sa vrea este atrasa intr-o lume ascunsa a hotilor de ganduri, unde a-i controla pe cei pe care ii iubeste este doar inceputul unui lung sir de alegeri periculoase pe care trebuie sa le faca.

Photobucket

10 comments:

Andreea said...

Cititor de ganduri:-?Interesant.Imi place descrierea cartii

ioana alexandra said...

descrierea cartii nu ma atrage si nici coperta nu-mi place

giorgiana said...

e interesanta...sa citesti gandurile atcuiva? ceva periculos/interzis...sunt multe carti bune pe piata in vremurile astea

KittygoesFoxy said...

Mie imi place descrierea. Cred ca unul dintre motive este acela ca mi-am dorit intotdeauna sa pot citi ganduri.

Mirela said...

imi place descrierea cartii....dar mai ales coperta

Cărți Alese said...

====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
-Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!

-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
-

-Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

-Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
http://lavii-osperanta.blogspot.com/


Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
http://gabyzmb.blogspot.com

2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
Raisa
www.newcomiclife.blogspot.com

Fie ca anul 2012 ca va aduca numai fericire, implinirea dorintelor, sanatate si familia aproape, alaturi de cele mai dragi persoane. La multi ani!!!
Gabriela
http://angelfrommyheart.blogspot.com/
Fie ca anul 2012 sa fie de 12 ori mai frumos si de 12 ori mai multe bucurii de 12 ori mai multi vizitatori si mai multi membri pe blog, de 12 ori mai bogat si de 12 ori mai mult cum vreti voi La multi Ani!!!
APY
http://apyblog.blogspot.com/
Sa aveti un an imbelsugat, cu multe bucurii, impliniri!
Cel mai mult iti doresc sa fii fericit/a
La multi ani!
-Claudiu http://cartialese.blogspot.com/

Larisa said...

Distopica, eram sigura :D Ce bine suna descrierea si ce bine ar fi sa apara si la noi...

giddusadik said...

Interesanta descrierea, dar nu ma atrage in mod special. Iar coperta mi se pare cam ciudata.

Larisa said...

Mi se pare foarte ok coperta avand in vedere titlul si continutul.

Gheorghiev Alexandra said...

interesanta coperta si descrierea,descoperim ceva nouu:-??

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori