Thursday, November 3, 2011

Concurs VS 11 - Capcana Mortala

CAPCANĂ MORTALĂ, Volumul 11 din seria VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris
serie care stă la baza serialului TRUEBLOOD, o producţie originală HBO!
În Bon Temps e primăvară, iar pentru Sookie Stackhouse, o chelneriţă telepată, se va dovedi un anotimp în care i se vor dezvălui numeroase secrete… fapt care-i va schimba fundamental viaţa…
Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.
Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.
Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Cartea va este oferita de editura noastra preferata LEDA careia ii multumesc.
Pentru participare va rog completati formularul de mai jos.Principala conditie este sa urmariti public blogul Bibliophile Mystery prin GFC sau Yahoo(casuta din dreapta unde scrie "inregistreaza-te pe acest site"). Cei care raspandesc vestea despre acest concurs primesc doua intrari in plus. Concursul se termina pe 15 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat pe 16 noiembrie aici pe blog si prin e-mail.

16 comments:

andra lavander said...

succes tuturor participantilor

ioana alexandra said...

inca un concurs superb, cu un premiu pe masura!!
succes tuturor:)

Anonymous said...

Superb! Particip si eu! Mult succes tuturor! :)

Larisa said...

Grozav concursul, succes!

giddusadik said...

Succes tuturor!

♥MIM said...

Felicitari pt concurs, succes tuturor:D

andreea9120 said...

Multumim pentru concurs! Succes tuturor!

Alexandra said...

Superb concursul. Succes tuturor!

Mirela said...

succes tuturor

Unknown said...

Succes tuturor!!

Unknown said...

Cartea asta pur si simplu ma face sa dau timpul mai repede ;)) e preferata mea :x e perfecta!

monika.love96 said...

Pe mine iar nu ma lasa sa iti dau link asa ca il las aici: https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000577295462 Bafta tuturor!

Sayuki said...

Coperta arata tare bine in realitate, dar nu sunt fana a seriei si nici nu am citit decat cateva volume..

Cristina Vulpe said...

Vai, asta e cea mai proasta carte din intreaga serie. Am citit-o in engleza chiar dupa ce a aparut in primavara... E la pamant. Nici nu se intampla mare lucru, relatia dintre Sookie si Eric stagneaza groaznic, si nici macar scene aburinde nu-s prezente in roman. Nu inteleg de ce Charlaine Harris se incapataneaza sa continue seria Southern Vampire Mysteries si nu se opreste, ca lumea sa pastreze o amintire placuta despre personajele ei.

Poate alte persoane o sa aprecieze cartea...desi ar merita sa fie scoasa de pe piata, atat de oribil scrisa e. Just my opinion.

Palmaciu Elena said...

Superb comcursul.

Andreea said...

Sper sa o pot citi cat de curand.Poate o va da si pe aceasta cu Bravo.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori