Saturday, October 29, 2011

Recenzie Altfel de Ingeri 02 - Tradari


Iata surpriza de care va spuneam :D

Mi-a placut foarte mult Altfel de Ingeri – imi puteti citi parerea aici – si am hotarat sa o continui imediat in engleza, cu toate ca volumul 2 este déjà in pregatire la editura LEDA. Din fericire nu mai avem mult de asteptat şi ne vom putea bucura cu totii de el in limba romana chiar luna aceasta, dar… eu nu am mai avut rabdare :D si l-am citit pe Kindle.
Oricat de mult as fi indragit primul volum, tin sa va spun ca al doilea ii este cu muult superior. Cunoscusem o Dru puternica, dar dezorientata si speriata, ceea ce ne-a impiedicat la inceput sa o judecam la justa ei valoare. Acum, incurajata de o scanteie de siguranta, Dru scoate la iveala toata taria de caracter si ambitia de care este in stare. Din pacate aceasta siguranta este numai aparenta si curand se va confrunta cu pericole si mai mari decat pana acum.
Dupa confruntarea cu Sergei, din care scapa cu viata datorita “ingerului ei pazitor”, Cristophe – un djampir sexy si arrogant pe care tatal ei nu-l considera a fi de incredere – Dru ajunge la Scoala. Aici ar fi trebuit sa fie in siguranta, sub aripa Ordinului, si ar fi trebuit sa fie instruita pentru a-si putea folosi la maxim abilitatile nou descoperite. Dar nu se intampla deloc asa. Tuturor intrebarilor pe care déjà le avea li se adauga altele noi, misterul mortii mamei ei se adanceste mai mult, iar atacuri suspecte ale vampirilor duc la concluzia ca intre membrii Ordinului se ascunde un tradator.
Lupta lui Dru pentru supravietuire devine cu atat mai grea, cu cat descopera ca nu poate avea incredere in nimeni: nu in Cristophe, care nu poate fi contactat si care ascunde mult mai multe secrete decat si-ar fi putut ea inchipui, nu in Graves, desi acesta ii ramane  alaturi tot timpul. Relatia dintre cei doi prieteni ramane la fel de stransa, cu toate ca greutatile prin care trec se adancesc neincetat.
Cu acest volum, autoarea mi-a starnit si mai mult interesul. Coperta este foarte frumoasa, si va fi la fel si pentru editia noastra. Povestea capata contur, misterele se adancesc, iar eu voi continua lectura imediat, cu volumul 3. Daca ati ratat Altfel de Ingeri este cazul sa o achizitionati acum, inainte de aparitia acestei carti. LEDA are o oferta foarte buna zilele astea.
Spor la citit!

11 comments:

Bonnie Ithil said...

Foarte buna recenzia. Imi doaream primul volum pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el, dar acum cand stiu ca volumul doi e si mai bun imi doresc si mai tare seria :D. Sper sa mi-o achizitionez cat de curand.Stiu e reducere mare la Leda de halloween dar deja mi-am luat Av si am ramas fara banuti :D

Larisa said...

Si interesul nostru a fost starnit de aceasta recenzie :D Ma bucur ca seria devine din ce in ce mai buna si ca in acest volum totul prinde un contur mai bun, inseamna ca urmatorul volum va fi si mai si.

Andreea said...

Foarte frumoasa recenzia.Chiar te face sa citesti cartea

ioana alexandra said...

recenzia ta ma face sa-mi doresc sa citesc prima carte si mai mult
abia astept sa le am si eu:X

Unknown said...

Si pe mine m-ai facut si mai curioasa.. cred ca o sa imi comand primul volum saptamana viitoare :) :X

Mirela said...

ce tare e x

andra lavander said...

foarte buna recenzia si abia astept sa citesc si eu volumul doi din altfel de ingeri

monika.love96 said...

Recenzia este foarte buna,nu ne dezvalui prea mult din carte ceea ce mie imi place.Abia astept sa citesc si eu acest volum

Christyna_BM said...

Multumesc pentru aprecieri. :*. Pai daca eu v-as dezvalui, v-as strica placerea cititului, nu? Am citit si eu recenzii pline de spoilere si nu mi-a facut placere. Incerc sa ma feresc :D

Mirela said...

am citit primul volum, ce pot spune a fost wawww

andra lavander said...

eu am inceput al doilea volum imediat dupa primul si pot spune ca acesta noua latura a lui Dru m-a luat prin surprindere, dar mi-a placut, Dru afla mai multe despre ea si mai ales despre trecutul ei si trebuie sa aleaga intre doi baieti care se pare ca au facut o pasiune pentru ea si care simte ca au tradat-o ascunzandu-i lucruri sau lasand-o singura cand avea mai mare nevoie de incurajare si companie, finaul este foarte similar cu finalul primului volum,

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori