Friday, October 7, 2011

L.J. Smith Miez de noapte (Jurnalele Vampirilor: Intoarcerea, vol. 3) in curand la LEDA





Traducere din limba engleză de: Mirella Acsente
ISBN: 978-973-102-384-7
Nr pagini: 608
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 44.90 lei 




 
Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elen a şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?

5 comments:

andra lavander said...

n-am citit valomul 6, asa ca nu stiu cum l-au salvat pe stefen, dar am auzit ca pana la irma damon moare ca s-o salveze pe elena sau ceva de genul, ar fi foarte roamntic, pacat ca damon a redevenit om, mai ales ca stefen vroia asta pentru a fi cu elena

Ithil said...

Sper sa nu moara Damon asa cum spui, si sper ca Elena sa il aleaga pe Damon,imi place mai mult. Oricum eu am auzit ca asta e ultina carte scrisa de autoare, pt ca cei de la editura vroiau ca elena sa ramana cu stefan si autoarea il vroia pe damon, si nu au ajuns la o intelegere..

Cristina Plescan said...

Cartile bat filmul ;)) Dar filmele sunt deja inainte, pana ies cartile ai ce face

Larisa said...

Vampir transformat in om??? Asta e de-a dreptul surprinzator, o noutate in lumea vampirilor :D Foarte frumoasa coperta :)

Palmaciu Elena said...

Nu stu ce sa zic nu am citit cartile dar in curand le voi citi sper sa apara cat mai multe ca sa am ce face

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori